Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 81 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 6
   
SHITEN PAISJE PICERIE, furre picash 2 kate, + lopata dhe rrjeta. Brumatrice italiane, tre-fazore, tavoline pune, reklame, k...

  31/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
2 FRIGORIFER BANAK, freskues, 45000 leke, 2 frigorifer ngrires, 2 frigorifer kollon freskues 35000 leke, frigorifer past...

50.000 Lek | 30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Gjenerator 50 KW i paperdorur, selenciz automatik, me nafte. 3-fazor, , 7.000,00 Euro I diskutueshem.

7.000 Euro | 30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJET E NJE LOKALI OSE JEPET ME QERA, E KOMPLETUAR TOTALISHT, EKSPRES, MULLI, TV, FRIGORIFER, TAVOLINA+KARRIKE. 800 E I DISKUTUESHEM ADRES...

  30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
6 qepena te perdorur pa motorr, te thjeshte, 1.900,00 Lekë

1.900 Lekë | 30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Shitet gjiro, reke profesionale, me gaz+6vatra. 60.000 leke i diskutueshem, pjekese pulash me gaz, 15 cop pula. 50...

  30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
Banak akullore Italian, viti '05, me ventilim ne fryrje, 13 vasketa, ne gjendje te shkelqyer pune, me garanci. 300.000 leke....

  30/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
2 KOMPLETE TAVOLINA 2 tavolina me 4 karrige. Ngjyre te kuqe. Per ambjent te jashtem, 15000 Lek total

15.000 Lek | 29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PJEKSE PULASH me korent dhe gaz. I pershtatshem per 9 pula, 25000 Lek

25.000 Lek | 29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJE PICERIE, FURRE ITALIANE 200.000 LEKE, frigorifer ngrires 50.000 leke, frigorifer 2-katesh 16.000 leke, fetatriçe 25.000 leke, galixhan 15....

  29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE PER PASTIÇERI FURRE BUKE; SHARRE BUKE AUTOMATIKE BELGE, MIXER PESHA 20 KG ITALIANE, PAK TE PERDORUR, POTHUAJSE TE REJA 2500 EU...

  29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
4 MAKINA EKSPRES KAFEJE, 2marka Cimbali, 1 Faema President, 1 VPM, Shiten per arsye mbyllje aktiviteti, 140000 Lek

140.000 Lek | 29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
FRIGORIFER AKULLORE me banak ekspozues, 1.5m i gjate, 30000 Lek

30.000 Lek | 29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
5 TAVOLINA, 20 karrige, ekspres kafeje. mulli kafeje, friteze profesionale me 2 vatra, tost, vaske me rreze infr...

100.000 Lek | 29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJET PROFESIONALE te nje pastiçerie. Mixer 40L, friteze e madhe profesionale, pets (okllai) i madh profesional materia...

  29/07/15

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 81 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 6 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 6